Duyurular  »  Meksika Yucatan Eyaleti Kalkınma Ajansı İşbirliği Teklifi

TOBB’dan alınan yazıda, Meksiko Ticaret Müşavirliğimizden alınan bir yazıya atfen, Müşavirliğimiz tarafından katılım sağlanan “Business Yucatan & Trade Opportunities” semineri kapsamında Yucatan Eyaleti’ndeki sağlık turizmi alanında gerçekleştirilebilecek yatırım projeleri hakkında bilgi edinildiği belirtilmekte olup, Yucatan Eyaleti Kalkınma Ajansı yetkililerince firmalarımızın bilgi ve deneyimlerinden istifade edilmek suretiyle ABD’li ve Kanadalı turistleri Meksika’da ağırlamaya yönelik firmalarımız ile ortak projeler gerçekleştirilebileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Yucatan Eyaleti Kalkınma Ajansı yetkililerinin iletişim bilgilerinin yanı sıra detaylı bilgi içeren tanıtım materyallerinin Ticaret Müşavirliğimizde mevcut olduğu ve talep edildiğinde ilgilenen kurum, kuruluş ve firmalarımız ile paylaşılmasının mümkün olduğu belirtilmektedir.

Söz konusu proje hakkında detaylı bilgilere Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyuruları/Meksika” bölümünden ulaşılabilmektedir.