Duyurular  »  Sistematik Olarak Gözden Geçirilen Türk Standardları İle İlgili Görüş Talebi Hakkında
12 Ocak 2022 -

Sayın Üyemiz,

Türk Standardları Enstitüsü tarafından Odamıza gönderilen yazıda, basımı üzerinden 5 yıl geçmiş olan standardların sistematik olarak gözden geçirildiği ifade edilerek sektörel grup bazında sınıflandırılmış olan Türk Standardları (https://www.tse.org.tr/IcerikDetay?ID=2252&ParentID=4632 ) ile ilgili olarak görüş talep edilmektedir.

Ek_1’de yer alan Pdf dosyasında TSE tarafından yapılan sektörel grup sınıflandırılmasının yanında Odamızın ilgili olabilecek meslek gruplarının isimleri yazılmıştır.

Firmanız halihazırda bu standardları kullanıyorsa, bu standardların revizyonu, tadili, yürürlükten kaldırılması veya aynen kabul edilmesi için Ek_2’de yer alan “sistematik gözden geçirme oy formu”nu doldurabilir ve bu formları her sektörel grup için karşılarında verilen e-posta adresine 30 Mart 2022 tarihine kadar gönderebilirsiniz.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Saygılarımızla,