Duyurular  »  İstanbul Küresel E-İhracat Zirvesi

02/07/2024

Sayın Üyemiz,

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) tarafından Odamıza iletilen yazıda T.C. Ticaret Bakanlığı himayelerinde, TİM ile iş birliği içinde, ETİD tarafından, 4-5 Eylül 2024 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul Küresel E-İhracat Zirvesinin ( İstanbul Global E-Export Summit)gerçekleştirileceği belirtilmiştir. Küresel pazar liderlerinin, e-ticaret uzmanlarının, perakendecilerinin, distribütörlerin, entegratörlerin ve e-ihracat konsorsiyumlarının bir araya geleceği etkinlikte sektörün geleceğini şekillendirecek trendler, stratejiler ve en son teknolojiler üzerine derinlemesine perspektifler sunulması amaçlanmaktadır.

ETİD tarafından, Zirveye,bilet alarak veya sponsor olarak katılmak isteyen Odamız üyeleri için özel %10 indirim sağlanacağı belirtilmiştir.

Etkinliğe ilişkin ayrıntılı bilgi https://www.igexx.com/tr/ linkinde yer almakta olup, organizasyona katılım ile ilgili aşağıda iletişim bilgileri bulunan yetkililerle 5 Temmuz Cuma gününe kadar iletişime geçilebileceği ifade edilmiştir.

Hasan Erdal, [email protected], 0 537 9133632

Bora Yakışır, [email protected] , 0 542 828 2799

 

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası