Duyurular  »  Tasarım Odaklı Yenilik Yarışması

10 Eylül 2020 Perşembe -

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliği, Avrupa Birliği (EU) finansmanı ile sürdürülen "Suriye Krizine Yanıt Olarak Türkiye'de Dayanıklılık Projesi" neticesinde kurulması planlanan "Adana ve Mersin Yenilik Merkezleri" kapsamında Çukurova Yenilik ekosisteminde, ürün yeniliği alanındaki problemlere gerçekçi çözümler sağlayacak Tasarım Odaklı Yenilik Yarışması'nın başvurularının açıldığı belirtilen bilgilendirme yazısı ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Adana ve Mersin illerimizde UNDP ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ortaklığında, Adana Sanayi Odası, Mersin Sanayi ve Ticaret Odası ve Mersin Tarsus OSB işbirliği, AB finansmanı ile yürütülen ‘Adana ve Mersin Yenilik Merkezleri Projesi’ kapsamında gerçekleştirilecek olan Tasarım Odaklı Yenilik Yarışması’nın başvuruları başlamıştır.

Tasarım Odaklı Yenilik Yarışması’nın temel amacı; Türkiye ve Çukurova Yenilik ekosisteminde ürün inovasyonu alanında karşılaşılan problemlerin çözülmesi kapsamında son tüketici ve ihracata yönelik gıda paketlemesinde yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler üretilmesine katkı sağlamaktır.

Yarışma kapsamında başarılı adaylara nakdi ödüller yanında ürün geliştirme ve Adana-Mersin Yenilik Merkezleri altyapılarından ücretsiz faydalanma gibi çeşitli ayni ödüller de verilecek olup yarışmayla ilgili detaylı bilgi www.tasarlacukurova.com internet adresinde yer almaktadır.

Son başvuru tarihi 28 Eylül 2020 olan Tasarım Odaklı Yenilik Yarışması’na başvurular www.tasarlacukurova.com üzerinden gerçekleştirilecektir.