Duyurular  »  Kooperatifçilik Eğitim Programı
31 Mayıs 2023 -

Sayın Üyemiz,

Ticaret Bakanlığınca 14 Ocak 2022 tarihli ve 31719 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Kooperatifçilik Eğitimi Yönetmeliği” ile kooperatiflerin ve üst kuruluşlarında yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleri için kooperatifçilik eğitimi alma zorunluluğu getirilmiştir.

Kooperatif ve üst kuruluşlarının yönetim ve denetim kurulunda görev alan yöneticilerin mağduriyet yaşamamaları için eğitimlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Bu kapsamda; Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 23.05.2023 tarihli 2023/499 sayılı yazısında, ilk online (uzaktan) Eğitim Programının, Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünün onayı ile 12-16 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacağı. kooperatif ve üst kuruluşların yönetim ve denetim kurullarının, eğitime başvuru yapmak veya bilgi almak için koop.sesob.org.tr web sitesinden veya 0264 606 0 432 çağrı merkezinden faydalanabilecekleri, belirtilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,