Duyurular  »  Türkiye-Küba Teknik İzleme 5. Dönem Toplantısı Hakkında

30 Eylül 2022 -

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 30.09.2022 tarihli ve E-34221550-720-9688 sayılı yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı’nın bir yazısına atıfta bulunularak, 17 Ekim 2022 tarihinde ülkemizde gerçekleşmesi planlanan Türkiye-Küba Teknik İzleme V. Dönem Toplantısı hazırlıkları çerçevesinde, iki ülke arasındaki ilişkiler, Küba ile ikili ticari ve ekonomik ilişkilerimizde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile Teknik İzleme V. Dönem Toplantısında gündeme getirilmesinde fayda görülen konular, toplantı sonucunda imzalanacak olan toplantı tutanağında yer alması talep edilen hususlara ilişkin bilgi notuna ihtiyaç duyulduğu belirtilerek görüşlerimiz talep edilmektedir.

Bu kapsamda, bahse konu toplantıda kullanılmak üzere görüşlerinizin 4 Ekim 2022 Salı günü mesai saati bitimine kadar [email protected] e-posta adresine iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası