Duyurular  »  Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Devlet Destekleri Eğitim Programı

7 Şubat 2024 -

Sayın Üyemiz,

Ege İhracatçı Birliklerinden Odamıza iletilen 05.02.2024 tarih ve 1427 sayılı yazıda; T.C. Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğü ve Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) organizatörlüğünde, 20-22 Şubat tarihlerinde “Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Devlet Destekleri Eğitim Programı” gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu Eğitim Programının; hem Ticaret Bakanlığı tarafından sağlanan devlet yardımları hakkında bilgi edinme, Ticaret Bakanlığının güncel online hizmetleri ve günümüz dış ticaretinin en önemli konularında deneyimli uzmanların sunumlarını izleme, bu konularda bilgilerinizi geliştirme ve uygulamada karşılaşılan sorunlara yanıt alma olanağı bulma, hem de mevcut ihracatınızın geliştirilmesi, yurt dışı pazarlardaki rekabet gücünüzün artırılması ve yeni pazarlara açılımınız açısından önem arz ettiği ifade edilmiştir.

İzmir ve çevre illerde bulunan firmaların genel katılımına açık olarak ücretsiz ve çevrimiçi düzenlenecek programın detayları ekte yer almaktadır. Program sonunda katılımcılara “Dijital Katılım Belgesi” gönderileceği belirtilmiştir.

Bahse konu programa katılım sağlamak isteyen firmaların 16 Şubat 2024 Cuma gününe kadarhttps://form.eib.org.tr/?A93F3B9A01linkinden online başvuru yapmaları ve kayıt formunda istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmaları gerekmektedir. Eğitim katılım linki, başvuru yapan katılımcıların mail adreslerine 19 Şubat 2024 tarihinde iletilecektir.

 

EK

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası