Duyurular  »  TOBB Azerbaycan Ziyareti ve İş Forumu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Keneşi) bünyesinde, Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) kurulduğu, TTSO'nun üyeleri arasında Azerbaycan İşverenler Konfederasyonu, Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası, Kırgız Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB'un yer almakta olduğu ve Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun TTSO'nun ilk Başkanı olarak seçildiği bildirilmiştir.

Yazıda devamla Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi, TTSO, Azerbaycan İşverenler Konfederasyonu (ASK) ve TOBB’un katılımları ile 14 Ekim 2019 tarihinde, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Türk Keneşi 7. Liderler Zirvesi Kapsamında, Türk Dili Konuşan Devletler İş Forumu düzenleneceği belirtilmektedir.

Foruma Özbekistan, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan ve Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi gözlemci üyesi Macaristan'dan iş insanlarının katılımı da beklenmektedir.

Bu çerçevede, TOBB tarafından, söz konusu Foruma katılmak üzere, 13-14 Ekim 2019 tarihlerinde, Azerbaycan Bakü'ye yönelik bir Özel Sektör Heyeti Ziyaret Programı düzenlenmesi öngörülmektedir. Ziyarete ilişkin taslak program ve katılım formu azerbaycan.tobb.org.tr adresinde yer almaktadır. Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere, TOBB tarafından görevlendirilen GOLDENBAY TURİZM YATIRIMLARI A.Ş.'nin Türkiye İş Bankası Şişli Ticari Şubesi, TR10 0006 4000 0011 3980 0311 76 IBAN numaralı Türk Lirası hesabına 6.000,- Türk Lirası ön avans bedeli ödemeleri gerekmektedir.

Katılım bedelinin kesinleşmesini takiben, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan talep edilecektir. Ödeme yapılırken açıklama kısmına "13-14 Ekim Azerbaycan Ziyareti Katılım Ücreti" açıklaması yazılması gerekmektedir. Firma temsilcilerinin azerbaycan.tobb.org.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurduktan sonra yüksek çözünürlüklü "jpeg" formatında bir fotoğraf ve pasaportun renkli kısmı ile ödeme yaptıklarına dair dekontu [email protected] adresine en geç 11 Ekim 2019 Cuma günü saat 12.00'ye kadar iletmeleri gerekmektedir.

Kişi başı organizasyon giderleri, katılımcı sayısına göre tespit edilmektedir. Bu itibarla, katılım teyidini bildirip, avans ödemesini yapmış olan üyelerimizin ziyarete katılmaktan vazgeçmeleri halinde, yapılan ödemenin iadesinin yapılabilmesi için, en geç 11 Ekim 2019 tarihine kadar Birliğimize yazılı olarak bildirimde bulunmaları gerekmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur