Duyurular  »  Manisa TSO Brezilya Arjantin İş ve İnceleme Gezisi

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası 16 – 26 Kasım 2013 tarihleri arasında Brezilya’nın Sao Paulo ve Arjantin‘in Buenos Aires şehirlerine KOSGEB İYİG desteği kapsamında İş ve İnceleme gezisi ve 3 gün Rio konaklamalı turistik tur düzenlenecektir.

Dünyanın 6. ve Güney Amerika’nın en büyük ekonomisi olan Brezilya ile dünyanın 25’inci büyük ekonomisi konumundaki Arjantin’e düzenlenecek olan iş ve inceleme gezisiyle katılımcılarımız yapacakları ikili iş görüşmeleri ve meslek odası ziyaretleri ile yeni ticari ilişkiler kurarak iş imkanları yaratma ve ülkemizin ürün ve hizmetlerini yeni pazarlara tanıtma fırsatı bulacaklar.

Çift Kişilik Odada Kişi Başı

2940 €

Tek Kişilik Oda

3696 €