Duyurular  »  İş Dünyasında Özen Yükümlülüğüne Dair Yeni Düzenlemeler Toplantısı

29/04/2024

Sayın Üyemiz,

Kalkınma Atölyesi Kooperatifi tarafından Odamıza iletilen yazıda, Ege Bölgesi Sanayi Odası iş birliğinde, Hollanda Kraliyeti Büyükelçiliği MATRA Programı’nın teknik ve finansal desteği ile yürütülen Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Kurumsal İnsan Hakları Sorumluluğu çalışmalarının çıktılarının duyurulması ve yaygınlaştırılması amacıyla İş Dünyasında Özen Yükümlülüğüne Dair Yeni Düzenlemeler Hakkında Bilgilendirme Toplantısı düzenleneceği bildirilmektedir.

İlgili yazıda, toplantının temel amacının, iş dünyası ve insan hakları konusunda dünyadaki güncel düzenlemelere dair bilgi ve rehberleri katılımcılarla paylaşmak olduğu ifade edilmektedir. Toplantıda İzmir, Aydın, Manisa, Uşak ve Denizli’den katılımcılar bir araya gelecek, özen yükümlülüğü ve insan hakları konusundaki güncel çalışmaları ve tartışmaları birlikte ele alacaktır.

13 Mayıs 2024 Pazartesi günü İzmir Kent Konseyi Homeros Salonu’nda gerçekleştirilecek toplantıya 8 Mayıs 2024 saat 16:00’ya kadarhttps://ebso.org.tr/tr/kobiokulubağlantısından kayıt yapılabilmektedir.

Ek:Toplantı Gündemi

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası