Duyurular  »  TOBB MEYBEM A.Ş. Akreditasyon Duyurusu

4 Nisan 2024 -

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza iletilen 02.04.2024 tarihli ve 3550 sayılı yazıda, TOBB MEYBEM A.Ş. tarafından TOBB’a iletilen 28.03.2024 tarihli yazıya atfen, MEYBEM'in ulusal yeterliliklere göre mesleki yeterlilik belgesi vermek üzere yetkilendirildiği ve bu yetkilendirme kapsamında sınav ve belgelendirme faaliyetlerine devam ettiği ifade edilmektedir.

İştirakin, döngüsel ekonomi ve yeşil dönüşüme uyum kapsamında 2023 yılı son çeyreğinde atık ve geri dönüşüm alanında kapsam genişlettiği de ifade edilen yazıda; şirketin 81 ilde faaliyetlerini sürdürdüğü

belirtilmiştir. Yazıda devamla, gerek Oda ve Borsalar gerekse de firmalardan gelen talepler doğrultusunda; MEYBEM’in TS EN ISO 14064-1 standardı olan gönüllü alanda (organizasyon düzeyinde) beyan edilen sera gazı emisyonlarının doğrulanması alanında akredite olduğu ve doğrulama faaliyetlerine başladığı bildirilmektedir.

Sürece dair bilgi almak isteyen Üyelerimizin MEYBEM Kalite Yönetim Temsilcisi ve Sera Gazı Doğrulayıcısı Yeşim Özgen ile ([email protected]; 0312 218 26 38) irtibata geçmeleri tavsiye edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,