Duyurular  »  "İş Dünyası 100 Yılın Zirvesi-3 İzmir Etkinliği ve Azerbaycan İkili İş Görüşmeleri?

3 Nisan 2024 -

Sayın Üyemiz,

18 Nisan 2024 Perşembe günü 13.30’da İzmir Ticaret Odası ile Azerbaycan- Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler ve Dernekler Birliği (KOBSKA) işbirliğinde, Azerbaycan-Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Gelişimi Ajansı (KOBİA) ve Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği desteği ile İzmir Ticaret Odası Çok Amaçlı Toplantı Salonunda "İş Dünyası 100 Yılın Zirvesi-3 İzmir Etkinliği ve Azerbaycan İkili İş Görüşmeleri” düzenlenecektir.

Etkinlik, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yılı ve Azerbaycan Cumhuriyeti'nin lideri Haydar Aliyev'in 100. yıldönümüne ithaf edilmiştir.

Etkinlik kapsamında açılış konuşmalarını takiben ekte detaylı bilgisi verilen Azerbaycanlı firmaların stantları ziyaret edilebilecek ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilebilecektir.

Etkinliğe katılımınıza yönelikhttps://izto.org.tr/tr/ft/is-dunyasi-100-yilin-zirvesi-3-izmir-etkinligi-basvuru-formulinkinde yer alan formun doldurulması gerekmektedir.

EK

Bilgi için: