Duyurular  »  Daha Sürdürülebilir ve Dirençli Bir Ekosisteme Geçiş - Turizm KOBİ'lerinin Güçlendirilmesi Proje Teklif Çağrısı

29 Aralık 2023 -

Sayın Üyemiz,

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) AB ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı’ndan iletilen 22.12.2023 tarih ve 348598 sayılı yazıda, koordinasyonu KOSGEB tarafından yürütülen “İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı – COSME Programı” nın yerini, Tek Pazar Programı (TPP) - COSME Bileşeni’nin aldığı belirtilerek, Tek Pazar Programı’nın COSME Bileşeni Ulusal Katılım Anlaşması’nın 12 Mayıs 2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiği belirtilmiştir. Tek Pazar Programına ilişkin ulusal koordinatör olarak KOSGEB’in yetkilendirildiği aktarılmıştır.

Tek Pazar Programı kapsamında “Daha Sürdürülebilir ve Dirençli Bir Ekosisteme Geçiş - Turizm KOBİ'lerinin Güçlendirilmesi – Transitioning to a more sustainable and resilient ecosystem – empowering tourism SMEs (SMP-COSME-2023-TOURSME)” proje teklif çağrısı yayınlandığı dile getirilmiştir. Söz konusu çağrıya ilişkin bilgiler ekte yer almaktadır.

EK

 

Bilgilerinize Sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası