Duyurular  »  Tedarikçi Semineri
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen ilgi yazıda, Akkuyu Nükleer Güç Santrali Projesi' nde yerli katkının arttırılması çalışmaları kapsamında, 6 Aralık 2019 tarihinde İstanbul Sanayi Odası' nda "Tedarikçi Bilgilendirme Semineri" düzenleneceği bildirilmekte, seminerin hitap ettiği işletmelerin makine, elektrik­ elektronik, inşaat alanlarında faaliyet gösteren, tercihen daha önce enerji sektöründe deneyimi olan işletmeler olduğu ifade edilmektedir.

Seminer ile ilgili program ve detaylar ekte sunulmakta olup, katılım sağlamak isteyen üyelerimizin www.iso.org.tr/seminer internet adresinden CVEN0919 referans kodu ile "Akkuyu Nükleer Güç Santralleri İhale Şartlan Toplantısı" için kayıt yapmaları gerektiği bildirilmektedir.