News  »  Yazılım Kodlama Sertifika Programı Duyurusu
29 Haziran 2022 - 

Sayın Üyemiz,

İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından iş dünyasının ihtiyaç duyduğu yazılım ve kodlama bilgisine sahip, bilişim alanında uzman gençleri ülkemize kazandırmak hedefiyle ‘Yazılım ve Kodlama Sertifika Programı’' başlatılacaktır. Katılımcılara, iş hayatında ihtiyaç duyabilecekleri temel bilgisayar ve yazılım bilgisinin verilmesini; olası sorunlara programsal çözüm üretme kabiliyetinin kazandırılmasını amaçlayan eğitim programına, üniversitelerin herhangi bir lisans ya da ön lisans bölümlerinden mezun olan herkes başvurabilmektedir.

Temel eğitim programına, 40’ı yüz yüze 40’ı da çevrim içi olmak üzere toplam 80 kişi katılabilecektir. Yapılacak ön değerlendirme sonucunda programlama disiplinine ait genel yetenek ve genel kültür bilgisine sahip kişiler, programa kabul edilecektir.

Temel eğitim, 1 Ağustos 2022 tarihinden itibaren 18 hafta sürecek şekilde başlayacak. Eğitimler, haftada 4 gün (pazartesi-salı-çarşamba-perşembe) 18:00-19:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Teori ve uygulama bütünleşik olacak şekilde verilecek eğitimler, İzmir Ekonomi Üniversitesi dersliklerinde ve aynı anda video izleme yoluyla çevrim içi gerçekleşek ve çevrimiçi yapılacak eğitimler sırasında katılımcılar, oluşturulan web sitesinden akademisyenlerle mesajlaşabilecek ve etkileşim sağlayabilecek, program sonunda başarılı olan katılımcılara sertifika verilecektir.

Ön değerlendirme sınavı 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 10:30’da İzmir Ekonomi Üniversitesi dersliklerinde gerçekleşecek olup, ön değerlendirme sınavı için son kayıt tarihi 20 Temmuz 2022’dir.

Ön değerlendirme sınav kaydı, aşağıda yer alan linkteki başvuru kısmından gerçekleştirilecektir.

Link : https://ekosem.ieu.edu.tr/tr/yazilim-ve-kodlama-sertifika-programi

 

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası