News  »  Türkiye?de Rüzgar Enerjisi Toplantısı

20 Ekim 2023 -

Sayın Üyemiz,

İzmir Ticaret ve Sanayi Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) işbirliğinde, Türkiye’de Rüzgar Enerjisi Toplantısı yapılacağı bildirilmiştir.

 

Ülkemiz, sahip olduğu eşsiz konumu sayesinde rüzgâr enerjisi kullanımı açısından oldukça elverişlidir. Rüzgar enerjisi, artan nüfusla birlikte fazlalaşan enerji ihtiyacının, doğaya zarar vermeden, daha ekonomik bir şekilde karşılanmasını, enerji üretiminde dışa bağımlılığın azaltılmasını, düşük karbonlu, çevre dostu bir enerji tüketimini mümkün kılmaktadır.

Bu kapsamda, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) işbirliğinde, rüzgar enerjisi sektörünün ve sunduğu fırsatların aktarılması, temiz enerji kullanımının yaygınlaştırılması ve konu ile ilgili farkındalığın arttırılması amacıyla Odamızda “Türkiye’de Rüzgar Enerjisi” Toplantısı gerçekleştirilecektir.

Toplantı programı ve daveti ekte yer almaktadır.

23 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 14.00’te (kayıt: 13.30)İzmir Ticaret Odası -2’nci kat Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek olan toplantıya katılımınızı dileriz.

Toplantıya katılım içinhttps://izto.org.tr/tr/ft/turkiyede-ruzgar-enerjisi-toplantisilinkinden kayıt yapılması gerekmektedir.

Program

 

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret  ve Sanayi Odası