News  »  E-Ticarette Uzmanlık Eğitimi Duyurusu hk.

26 Ocak 2024

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden iletilen 26.01.2024 tarihli yazıda, TOBB koordinasyonunda; başta Amazon Türkiye, Trendyol ve Yemeksepeti olmak üzere, Askon Design Center, Hipotenüs, Ideasoft, Ticimax ve TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) işbirliği ve katkılarıyla 12 Şubat 2024 tarihinde E-Ticarette Uzmanlık Eğitiminin 3. etabının başlatılacağı bilgisi verilmiştir.

Çevrimiçi platformda başlatılacak olan E-Ticarette Uzmanlık Eğitimi ile sektörde nitelikli insan kaynağının artırılmasının ve KOBİ'lerin dijitalleşerek e-ticarete başlamasının sağlanmasının hedeflendiği belirtilmiştir. Toplam 52 saatlik çevrimiçi eğitimin 34 saatinin TOBB ETÜ SEM eğitmenleri tarafından geri kalanının ise sektörde profesyonel olarak görev alan uzman özel sektör temsilcileri tarafından verilmesinin planlandığı ifade edilmiştir. Proje sonunda yapılacak değerlendirmeye göre de başarılı olan katılımcılara TOBB ETÜ SEM tarafından sertifika verileceği belirtilmiştir.

Projeye ait detaylar ve kayıt işlemleri https://www.sem.etu.edu.tr/egitim/e-ticarette-uzmanlik-egitimi linkinde yer almaktadır.

 

Bilgilerinize sunarız

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası