News  »  TÜBİTAK Çağrıları Webinarı ve Eşleştirme Etkinliği
25 Nisan 2022
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız 21.04.2022 tarih ve 4202 sayılı yazıda, TÜBİTAK Siparişe Dayalı Ar-Ge ve Yapay Zeka Ekosistem Çağrıları Bilgilendirme Semineri ve Dijital Dönüşüm Eşleştirme Etkinliği’nin 28 Nisan 2022 Perşembe günü saat 14:00'te online olarak gerçekleştirileceği bildirilmiştir.
TÜBİTAK, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, TOBB ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi ve Akıllı KOBİ Platformu işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde TÜBİTAK 1707 Siparişe Dayalı Ar-Ge ve 1711 Yapay Zeka Ekosistem Çağrıları anlatılacak ve işletmeler ile teknoloji tedarikçilerini eşleştirmek üzere ve teknoloji transferi konusunda TOBB ETÜ TTO'nun hizmetleri ve Akıllı KOBİ Platformu'nun teknoloji tedarikçilerine sağladığı imkanlar hakkında bilgi verilecek, webinar sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.
İşletmeler, teknoloji tedarikçileri tarafından karşılanmasını talep ettiği ihtiyaçlarını https://forms.gle/Gvfio4oRRrieSDAt7 adresinden TOBB ETÜ TTO’ya iletebilirler. TOBB ETÜ TTO gelen talepleri portföyündeki ve Akıllı KOBİ Platformu’ndaki teknoloji tedarikçileri eşleştirecektir.
Detayları ekte sunulmakta olan seminere http://webinar.tobb.org.tr adresinden katılım sağlayabilirsiniz.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası