News  »  11. Saraybosna Uluslararası İş Forumu Hk.
8 Nisan 2022
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 07.04.2022 tarih ve 10706 sayılı yazıda, 11. Saraybosna İş Forumu'nun Bosna Bank International organizasyonunda ve Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyinin himayesinde 11-12 Mayıs 2022 tarihlerinde Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenleneceği bildirilmiştir.
Bölgeden ve dünyadan 50'den fazla ülkenin katılımcılarını bir araya getirerek, Güneydoğu Avrupa'da yer alan ülkeler arasındaki ekonomik bağların ve karşılıklı ilişkilerin güçlendirilmesi; enerji, eğitim, bilgi teknolojileri, tarım, gıda, inşaat ve turizm gibi sektörlerden fikirlerin ve projelerin tartışılması vasıtasıyla Bosna Hersek'in ve bölge imkanlarının yabancı yatırımcılara tanıtılması ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunulması amaçlanan söz konusu etkinliğe çok sayıda Uluslararası yatırımcı, girişimci, siyasetçi ve iş insanının katılımının beklendiği ifade edilmiştir.
İlgili etkinliğin broşürünün ekte iletilmekte olup, ayrıntılı programının aşağıda bildirilen adresinden takip edilebileceği ve foruma katılmak isteyen firmaların söz konusu adres üzerinden kayıt yaptırması gerektiği belirtilmiştir.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

Kayıt için:

https://sarajevobusinessforum.com/

Ek: Etkinlik Broşürü(8 sayfa)