News  »  TOBB-MEDEFİ Yeşil Mutabakat Konferansı

03 Eylül 2021
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan 27.08.2021 tarih ve 7774 sayılı yazıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Fransız İş Dünyası Hareketi Uluslararası Birimi (MEDEF Inernational) işbirliğinde, 14 Eylül 2021 Salı günü saat:16.00-17.30 saatleri arasında “Türk-Fransız Kaynak Verimliliği ve Teknolojide Ortaklıklar: Türkiye Sanayisinde Gelişmiş Rekabet Gücüne Doğru Ortak Bir Yol” konulu TOBB-MEDEF Yeşil Mutabakat Konferansı düzenleneceği bilgisi paylaşılmıştır.
Türkçe-Fransızca tercüme hizmetinin sunulacağı Konferansta, Türk ve Fransız şirketlerin CO2 emisyonu sorununu birlikte ele alması, yeşil bir Türkiye endüstrisi için ilgili uzmanların ve iş dünyası temsilcilerinin know-how ve çözüm yollarını tartışması planlanmaktadır.
Toplantıda Türkçe-Fransızca tercüme hizmeti verilmekte olup, toplantıya ilişkin taslak program ve form aşağıda sunulmaktadır. Konferansa katılım formlarının en geç 8 Eylül Çarşamba günü mesai bitimine kadar (Seda Gedik) [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.
Saygılarımızla,
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası