News  »  Türk Ticaret ve Sanayi Odası İş Forumu

02 Kasım 2021

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden iletilen 02.11.2021 tarih ve 9829 sayılı yazıda, Türk Konseyi 8. Liderler Zirvesi 12 Kasım 201 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirileceği bildirilmiştir. Türk Konseyi faaliyetleri kapsamında Türk Ticaret ve Sanayi Odası kurulduğu, bahse konu Oda'nın Başkanlığının Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU tarafından yürütüldüğü ifade edilmiştir.

Türk Ticaret ve Sanayi Odası İş Forumu’nun, Türk Konseyi Liderler Zirvesi yan etkinliği olarak 10 Kasım 2021 Çarşamba günü İstanbul'da gerçekleştirileceği, İş Forumu'na Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Macaristan'dan çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katılımının beklendiği, İş Forumu kapsamında, belirtilen ülkelerden katılacak firmalarla ikili iş görüşmeleri yapılabileceği bildirilmiş olup, etkinliğe katılacak yabancı firma bilgileri, teyit veren katılımcılara iletileceği belirtilmiştir.

Türkçe-Rusça ve İngilizce simultane tercüme hizmetinin sağlanacağı etkinliğin saat 14:00-17:30 arasında gerçekleşeceği, programa katılım için 2 doz aşı (2. dozun üzerinden en az 15 gün geçmiş olması gerekmektedir.) ya da son 48 saatte yapılmış negatif PCR testinin ibraz edilmesinin zorunlu olduğu ve aşağıdaki linkte yer alan formun doldurulması gerektiği ifade edilmiştir.

Katılım için : https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turk-ticaret-ve-sanayi-odasi-is-forumu

Son başvuru tarihi: 8 Kasım 2021

Bilgilerinize sunarız.


Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

EK: Türk TSO İş Forumu Programı (1 sayfa)