News  »  MECSPE Uluslararası İmalat Sanayi Fuarı
07 Mart 2022 -
Sayın Üyemiz,
Odamıza iletilen yazıda;
İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası, 9 - 11 Haziran 2022 tarihlerinde Bologna şehrinde düzenlenecek olan MECSPE 2022 Uluslararası İmalat Sanayi Fuarı’na ziyaretçi heyeti organize edecektir. Heyete katılım 6 firma ile sınırlandırılacaktır. Firma yetkilileri fuarı ziyaret edecek, katılımcı İtalyan firmalarla ikili görüşmeler gerçekleştireceklerdir.
Organizasyona:
Tıbbi cihaz, ilaç, otomotiv, plastik enjeksiyon, tekstil, paketleme, otomasyon, gıda, nakliye, kalıpçılık, havacılık, petrol, enerji sektörlerinde kullanılmak üzere makine parçaları, yedek parçalar, bağlantı ekipmanları ve teknik hırdavat malzemeleri ithalatı yapmak ile ilgilenen firmaların üst düzey yöneticileri davet edilmektedir.
Katılım düşünen her firmadan bir yetkilinin;
  Bologna’daki 3 gece konaklaması,
  Bologna havaalanı/ Otel/ havaalanı transferleri,
  Otel/fuar alanı/otel transferleri,
  Fuar’ın olduğu günlerdeki öğle yemekleri,
  İkili görüşmeler ve Fuara girişi ücretsiz olarak karşılanacaktır.  
Türkiye-Bologna uçak bileti, yurtdışı çıkış harcı, vize bedeli, akşam yemekleri ve İtalya’daki kişisel harcamalar dahil değildir.
Heyete, Odamızdan İtalyanca bilen bir yetkili eşlik edecektir.
Başvurmak isteyen firmaların,  ekteki başvuru formunu İngilizce doldurmaları ve en geç 25 Mart 2022 Cuma günü saat: 18:00’e kadar iletmeleri gerekmektedir. Başvurular elimize geçiş sırasına göre Senaf Fuarcılık tarafından değerlendirilecek olup, değerlendirme sonuçları Odamız tarafından başvuru sahiplerine yazılı olarak iletilecektir.
Fuar ve fuarda gerçekleştirilecek etkinlikler ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için fuar web sitesini ziyaret edebilir, (https://www.mecspe.com/en/) ekte yer alan fuar broşürünü inceleyebilirsiniz.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası