News  »  UZK ve Jaen Üniversitesi İş Birliğinde Seminer Duyurusu

25 Mart 2024 -

Sayın Üyemiz,

T.C. Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünden Odamıza iletilen 19.03.2024 tarih ve 9817 sayılı yazıda; Uluslararası Zeytin Konseyi’nin zeytin sektörünün sürdürülebilirliğini artırmak amacıyla İspanya'nın Jaen Üniversitesi ile bir anlaşma imzalandığı belirtilmektedir. Söz konusu yazıda, bu anlaşma kapsamında, Jaen Üniversitesi ve UZK iş birliği ile düzenlenecek olan "Zeytin Sektöründe Yan Ürünlerin Sürdürülebilir Şekilde Değerlendirilmesi ve Atıkların En Aza İndirilmesi" seminerinin 3-7 Haziran tarihleri arasında Jaen Üniversitesinde gerçekleştirileceği ifade edilmektedir. İlgili seminere yüz yüze ve çevirimiçi katılım sağlanabilecektir. Bahsedilen seminere ait bilgilere ve başvuru formunahttps://www.internationaloliveoil.org/a-seminar-on-the-valorization-of-olive-by-products-and-waste-minimization/ internet adresinden ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Seminere başvurmak isteyen adayların internet sitesinde bulunan dijital formu doldurmalarıı gerektiği, ilgili forma, başvuran aday tarafından belirlenen bir kimlik bilgisi ve e-mail adresi ile erişim sağlanabileceği ifade edilmektedir. Formun UZK tarafından kabul edilecek hali, ekleri ile birlikte doldurulup tamamlandıktan sonra aday tarafından verilen e-mail adresine gönderileceği için aktif bir e-mail adresi ile formun doldurulmasının önem arz ettiği belirtilmektedir. Başvuruların Delegasyon Başkanlığı üzerinden UZK'ya iletileceği vurgulanmaktadır.

Bu kapsamda; söz konusu seminere başvuru yapmak isteyen adayların, başvuru formunun UZK tarafından kendilerine mail atılan halinin çıktısını, T.C. Ticaret Bakanlığına hitaben yazılmış bir dilekçe eki ile en geç 8 Nisan 2024 tarihine kadar Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğüne ve[email protected] e-posta adresine iletmeleri hususunu bilgilerine sunarız.

Ayrıntılı bilgi ive iletişim için:

Didem Baykara - Ticaret Uzmanı

Telefon No: 0312 449 43 93

 

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası