News  »  Dahilde İşleme Rejimi Toplantısı
21 Haziran 2022 -
Sayın Üyemiz,
Ege İhracatçı Birlikleri tarafından Odamıza iletilen 20.06.2022 tarih ve 6875 sayılı yazıda, Ege İhracatçı Birlikleri ve Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği (EGEPLASDER) işbirliği ile plastik ve kimya sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların Dahilde İşleme İzin Belgesi kullanımını arttırmak amacıyla Dahilde İşleme Rejiminin amacı, sağlanan imkanlar, rejime ait uygulamalar ve rejimin işleyiş süreçlerini kapsayacak şekilde 22 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 16:00’da Ege İhracatçı Birlikleri 7. Kat Konferans Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu toplantıda, Ticaret Bakanlığı İhracat GM-Kimya Ürünleri ve Özel İhracat Dairesi Şube Müdürü R.Alper Erdil ve Akdeniz Chemson Kimya A.Ş İthalat ve Teşvik Uygulama Uzmanı Dilek Özdalı’nın konuşmacı olarak yer alacakları ifade edilmektedir.

Dahilde İşleme Rejimi ve Uygulamaları Toplantısına katılımın ücretsiz olduğu, aşağıda sunulan bağlantı aracılığı ile kayıt yaptırılması gerektiği belirtilmektedir.

Toplantı Kayıt Bağlantısı: http://eib.li/5AB12

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası