News  »  EGİAD İş Dünyası ve Yatırımcı Anketi

05/02/2026

Sayın Üyemiz,

Ege Genç İş İnsanları Derneği’nden aldığımız 02.02.2026 tarihli yazıda, Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) olarak, Research İstanbul işbirliğiyle yürüttükleri “EGİAD Think Tank Bölgesel Ekonomik Güvenlik Raporu” çalışması kapsamında, bölge iş dünyasının mevcut koşullarını, büyüme potansiyelini ve karşılaştığı yapısal engelleri daha iyi anlayabilmek amacıyla kapsamlı bir saha araştırması gerçekleştirildiği belirtilmektedir.

Bu çerçevede hazırlanan “İş Dünyası ve Yatırımcı Anketi”nin, bölgemizdeki işletmelerin faaliyet ortamına ilişkin değerlendirmelerini; ekonomik güvenlik, yatırım iklimi, finansmana erişim, rekabet gücü ve gelecek beklentileri gibi temel başlıklarda veri temelli olarak ortaya koymayı amaçladıkları, anketten elde edilecek bulguların, iş dünyası için stratejik bir yol haritası oluşturulması ve bölgesel kalkınma politikalarına somut ve analitik katkılar sunmasını hedefledikleri ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, Bölge iş dünyasının geniş katılımıyla elde edilecek verilerin,   Ege ekonomisinin güçlendirilmesine yönelik ortak akıl ve iş birliği zeminine önemli katkılar sunacağına inanılan çalışma kapsamında aşağıda bağlantısı sunulan anket formunun doldurulması hususunu bilgilerinize sunarız.

 

Anket Katılım Bağlantısı: https://www.research.net/r/EGIADFirmaAnketi

 

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası