News  »  Ticaret Bakanlığı Devlet Destekleri Eğitim Programı Hk.

30 Ocak 2023

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden iletilen 30.01.2023 tarih, 2997 sayılı yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığının 27.01.2023 tarihli ve 82296791 sayılı yazısına atfen; 8 Şubat 2023 tarihinde Ticaret Bakanlığı tarafından ekte yer alan program kapsamında çevrimiçi olarak “Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Dış Ticaret Eğitim Programı” gerçekleştirileceği bildirilmiştir. Seminer programına katılım ücretsiz olup; seminere katılmak isteyenlerin 5 Şubat 2023 tarihi saat 17.00'ye kadar bilgisi verilen link üzerinden online kayıt yaptırmaları gerektiği belirtilmiştir.

Söz konusu eğitim programına katılımınız hem T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından sağlanan Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli, T.C. Ticaret Bakanlığı’nın güncel online hizmetleri ve günümüz dış ticaretinin en önemli konularında deneyimli uzmanların sunumlarını izleme, bununla birlikte bu konularda hem bilgilerinizi geliştirme ve uygulamada karşılaşılan sorunlara yanıt alma hem de mevcut ihracatınızın daha da geliştirilmesi, yurt dışı pazarlardaki rekabet gücünüzün artması ve yeni pazarlara açılımınız açısından önem arz edeceği ifade edilmiştir.

Kayıt yaptıran katılımcıların mail adreslerine 7 Şubat 2023 tarihinde çevrimiçi katılım linki gönderileceği bildirilmiştir.

Kayıt Linki: http://egitimbasvuru.ticaret.gov.tr/

Bilgilerinize sunarız,

 

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

Ek: 8 Şubat 2023 Eğitim Programı