News  »  MECSPE Bari 2023 - İnovasyon Teknolojileri ve Endüstri 4.0 Fuarı Ziyaretçi Heyeti Organizasyonu

17 Haziran 2023 –

Sayın üyemiz, İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından odamıza iletilen yazıda 23-25 kasım tarihlerinde MECSPE BARI 2023 - İnovasyon Teknolojileri ve Endüstri 4.0 Fuarı düzenleneceği belirtilmektedir.

 İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası 23 - 25 Kasım 2023 tarihlerinde Senaf Fuarcılık tarafından Bari şehrinde düzenlenecek olan “MECSPE BARI 2023 - İnovasyon Teknolojileri ve Endüstri 4.0 Fuarı”na ziyaretçi heyeti organize edecektir. Heyete katılım 5 firma ile sınırlandırılacaktır. Firma yetkilileri fuarı ziyaret edecek, katılımcı İtalyan firmalarla ikili görüşmeler gerçekleştireceklerdir.

 Organizasyona:

Makina (Metal işleme makinaları, kompozit, plastik ve kauçuk işleme için makine ve aletler, Araçlar, Ekipman, Soğutucular, Kontrol ve ölçüm makineleri,Yüzey işleme ve kaplama makinaları v.b.)

Otomasyon (Otomasyon ve Robotik, Montaj ve lojistik, Mekanik transmisyon organları, Hidrolik, Pnömatik, Mekatronik, Hareket kontrolü, Bakım, Basınçlı hava v.b.)

Lojistik (Paketleme, Nakliye,  Depo yönetimi yazılımı, Tedarik zinciri yönetimi, Güvenlik Sistemleri v.b.)

4.0 Teknolojileri (Endüstriyel sensörler, Otomatik tanımlama teknolojileri, Proses ve ara bağlantı için uygulamalar, cihazlar, aletler ve akıllı bileşenler, 3D baskı, Hızlı Prototipleme, Tersine mühendislik için sistem ve hizmetler,Donanım: 3D yazıcılar ve tarayıcılar, Simülasyon ve tasarım yazılımı v.b)

İşleme (Hassas mekanik işleme, Metalik marangozluk, Dökümhaneler,Küçük parçalar, Mikro işleme, Plastik, kauçuk ve kompozitlerin işlenmesi, Makine ve ekipmanlar, Kalıplama, Kablo demetleri v.b.)

 Sektörlerinde firmaların üst düzey yöneticileri davet edilmektedir.

 Katılım düşünen her firmadan bir yetkilinin;

Bari’deki 3 gece konaklamaları,

Bari havaalanı/ Otel/ havaalanı transferleri,

Otel/fuar alanı/otel transferleri,

Fuar’ın olduğu günlerdeki öğle yemekleri,

İkili görüşmeler ve Fuara giriş ücretsiz olarak karşılanacaktır.  

 Organizasyona katılım ücreti 100 Euro’dur. (Üyelerimize ücretsizdir.)

Türkiye-Bari uçak bileti, yurtdışı çıkış harcı, vize bedeli ve İtalya’daki kişisel harcamalar ücrete dahil değildir.

 Heyete Odamızdan İtalyanca bilen bir yetkili eşlik edecektir.

 Başvurmak isteyen firmaların,  ekteki başvuru formunu İngilizce doldurmaları ve en geç 03 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat: 18:00’e kadar iletmeleri gerekmektedir. Başvurular elimize geçiş sırasına göre Senaf Fuarcılık tarafından değerlendirilecek olup, değerlendirme sonuçları Odamız tarafından başvuru sahiplerine yazılı olarak iletilecektir.

 Fuar ve fuarda gerçekleştirilecek etkinlikler ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için fuar web sitesini ziyaret edebilir, (https://www.mecspebari.it/en/ ekte yer alan fuar broşürünü inceleyebilirsiniz.

Detaylar için Odamız ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

EK;

BROŞÜR

BAŞVURU FORMU