News  »  3. Bulgar-Türk İş Forumu

21 Şubat 2024 -

Sayın Üyemiz,

Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) tarafından Odamıza iletilen 16.02.2024 tarihli yazıda, Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası ve Bulgaristan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Teşviki İdaresi ile birlikte, Büyükelçiliğimiz ve Ticaret Müşavirliklerimizin desteğiyle, geçen yıl Mart ayında 300 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Bulgar-Türk Ticaret Forumu’nun üçüncüsünün 8 Mart 2024 tarihinde Burgaz şehrindeki Uluslararası Kongre Merkezi'nin "Chernomorie" salonunda gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Söz konusu yazıda, geçen yıl olduğu gibi, Bulgaristan İnovasyon ve Büyüme Bakanı, T.C. Büyükelçisi, BULTİŞAD ve DEİK Bulgaristan İş Konseyi Başkanları ve Burgaz Belediye Başkanının açılış konuşmaları gerçekleştireceği belirtilmektedir.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününün önemine ve iş dünyasındaki kadınların kilit rolüne dikkat çeken etkinlikte, Bulgaristan ve Türkiye'deki kadın liderliğindeki işletmelerin geleceği ele alınacaktır. Ayrıca, ilgili yazıda etkinliğin Bulgaristan ve Türkiye'nin teknoloji odaklı sektörel iş birliklerini geliştirmek ve inovasyon ekosistemlerini sergilemek için bir platform olacağı; biyoteknoloji, dijital sağlık, finans teknolojileri, nanoteknoloji, enerji teknolojileri, eğitim teknolojileri, yeşil ekonomi, lojistik ve nearshoring gibi çeşitli konulara odaklanılacağı belirtilmektedir.

Programın öğleden sonraki bölümünde, Bulgaristan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Teşviki İdaresi (IANMSP) tarafından kayıt yaptıran firmalara eşleştirme hizmeti de sağlanacaktır.

İlgilenen katılımcıların,Bulgarian-Turkish Business Forum with B2B meetings (google.com)sayfasındaki kayıt formunu 1 Mart 2024 tarihine kadar doldurmaları gerektiği iletilmektedir.

EK

İletişim için;

[email protected]

(Bulgarca, Türkçe ve İngilizce)

tel: +359896666103 - Maya Blaskova (Bulgarca ve İngilizce)

 

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası