News  »  Suudi Arabistan-Türkiye İş Forumu, 19 Mart 2023, Riyad


07 Mart 2023 -

Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından Odamıza iletilen bir yazıda; T.C. Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’un 18-20 Mart 2023 tarihlerinde Suudi Arabistan’ı resmi ziyareti kapsamında, 19 Mart 2023 Pazar günü Riyad’da DEİK ve Suudi Arabistan Ticaret Odaları Federasyonu koordinasyonunda “Suudi Arabistan-Türkiye İş Forumu” gerçekleştirileceği bilgisi iletilmiştir.

T.C. Ticaret Bakanımız ve Suudi Arabistan Krallığı Ticaret Bakanı Dr. Majid Bin Abdullah Al Qasabi’nin teşrif edeceği İş Forumu’na; altyapı, inşaat, makine ve makine ekipmanları, dijital teknolojiler, gıda, tarım ürünleri, hayvancılık, besi ve yem, üretim makinaları, ilaç, tıbbi malzeme ve sağlık hizmetleri, mücevherat, elektronik aletler, otomotiv ve oto parçaları sektörlerinde faaliyet gösteren Türk ve Suudi firmalarının katılım sağlaması beklenmektedir.

Program kapsamında ayrıca, Sayın Bakanımız tarafından 19-21 Mart 2023 tarihlerinde İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) organizasyonunda gerçekleştirilecek olan Türk İhraç Ürünleri Fuarı’nın açılışı yapılacak olup, 20 Mart 2023 Pazartesi günü ise Türkiye Müteahhitler Birliği koordinasyonunda Müteahhitlik Forumu gerçekleştirilecektir.

Foruma katılım sağlamak isteyen üyelerimizin en geç 10 Mart 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar DEİK Üye Portalı (deik.org.tr) linkindeki katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı Bilgi:

Aslıhan Berra Helvacı, DEİK İş Konseyi Koordinatör Yardımcısı

E-posta: [email protected]

Telefon: 0212 339 50 7

Ek 1: Program

Ek 2: 

Sponsorluk Dosyası

Ek 3 Firma Bilgi Notu

Ek 4: Firma Bilgi Notu