News  »  Amerikalı AOCUSA Yağ Üreticisi Firmanın İşbirliği Teklifi

16 Ocak 2023

Sayın Üyemiz,

ABD Büyükelçiliği – ABD Ticaret Müsteşarlığı, İzmir Ofisi tarafından Odamıza iletilen yazıda, Türkiye’de distribütör arayışında olan ve/veya ABD’den fason üretim yaptırmak isteyebilecek firmalarla çalışmak isteyen ABD’liAOCUSA (Amalie Oil – http://www.amalie.com/) firmasının duyurusu paylaşılmıştır.

Söz konusu firmanın, Türkiye'de Amelie Oil ürünlerini pazarlayabilecek potansiyel distribütör veya AOCUSA’den kendi özel markası altında Amerika’da fason üretim yaptırmak isteyebilecek firmalar ile tanışmak istediği belirtilmiştir.

FİRMA BİLGİLERİ:

1903 yılında Tampa, Florida eyaletinde kurulan AOCUSA firması, yüzyılı aşkın bir süredir yüksek kaliteli ve sertifikalı yağlayıcılar üreten Kuzey Amerika'daki en büyük motor yağ ve endüstriyel yağ üreticisidir. Üretimini gerçekleştirdikleri 6 büyük marka ile dünya genelinde 130'den fazla ülkede güncel satış dağıtım kanalları bulunmaktadır. Buna ek olarak, pazara kendi markası ile devam etmek isteyen firmalar için müşterilerine 145'den fazla özel etiket ile halihazırda üretim yapmaktadır. Firmanın yaklaşık 3.000 farklı ürünü üretim kapasitesi var olmakta ve kendi plastik şişeleme tesisi de bulunmaktadır.

AOCUSA Türkiye’de İngilizce iletişim kurabilecek, sektörde deneyimli distribütörler veya fason üretim yaptırmak isteyen firmalar ile çalışmak istemektedir. Firma araç bakım kimyasalları, oto parçalar, endüstriyel kimyasallar, oto lastik üreticilerinin distribütörlükle ilgilenebileceğini belirtmiştir.

Firmanın tanıtım videosu:https://vimeo.com/trcreative/review/745530665/00b9c8027b

İlgilenen üyelerimizin Ticaret Ataşe Yardımcısı ile iletişime geçmesi talep edilmektedir.

 

İlgili kişi: Naz Demirdöven Ticaret Ataşe Yardımcısı ABD Büyükelçiliği – ABD Ticaret Müsteşarlığı, İzmir O: +90 232 441 2446, M: +90 532 405 7302 https://www.trade.gov/turkey [email protected]

 

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası