News  »  MASAK Bilgilendirme Semineri Hk.
23 Haziran 2021 - 
01 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 14:00'da internet üzerinden; Kuyumcular, Emlak Danışmanları, İkinci El Araç Ticareti Yapanlar ile Bağımsız Denetim Kuruluşları ve Muhasebeciler için MASAK Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir.
Birliğimiz organizasyonunda gerçekleştirilecek olan seminerde; mezkur sektörlerde faaliyet gösterenlere yönelik olarak, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından kara para aklama, terörizmin finansmanı ile mücadele ve kitle imha silahlarının finansmanının yayılmasının önlenmesi hususları anlatılacaktır.
Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır. Seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.
Saygılarımızla.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

Kuyumcular, Emlak Danışmanları, İkinci El Araç Ticareti Yapanlar ile Bağımsız Denetim Kuruluşları ve Muhasebeciler İçin
MASAK Bilgilendirme Semineri
(Webinar – İnternet Üzerinden)
01 Temmuz 2021 Perşembe – Saat: 14:00
Seminere katılım adresi: http://webinar.tobb.org.tr
Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda gerçekleştirilecek olan webinarda kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren işletmeler, emlak danışmanları, ikinci el araç ticareti yapanlar ile bağımsız denetim kuruluşları ve muhasebecilere yönelik olarak Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından kara para aklama, terörizmin finansmanı ile mücadele ve kitle imha silahlarının finansmanının yayılmasının önlenmesi konuları anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.
Seminere
http://webinar.tobb.org.tr
linkinden katılabilirsiniz.
Katılım ücretsizdir.
Program:
14:00 – 14:15 Açılış Konuşmaları
14:15 – 15:15 MASAK Bilgilendirme Paneli
15:15 – 15:30 Soru Cevap
Seminer ile ilgili iletişim: [email protected], 0312 218 24 54