News  »  ?ICC Türkiye ? TOBB-ETÜ Girişimcilik Günleri?
09 Mart 2022-
Sayın Üyemiz,
ICC (Milletlerarası Ticaret Odası) Türkiye Milli Komitesi’nden Odamıza iletilen 9 Mart 2022 tarihli yazıda; ICC Girişimcilik Merkezi-İstanbul Ofisi faaliyetleri kapsamında; ICC Türkiye ve TOBB-ETÜ işbirliğinde 22 ve 23 Mart 2022 tarihlerinde online uluslararası “ICC Türkiye – TOBB-ETÜ Girişimcilik Günleri” düzenleneceği, Girişimcilik Günlerinin açılışının; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı ve ICC Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile ICC Genel Sekreteri John Denton tarafından yapılacağı, program kapsamında, girişimcilik konusunun tüm yönleri ile ele alınacağı iki günlük eğitim programının yanısıra başarılı girişimcilerin deneyimlerini paylaşacağı panellerin yer alacağı belirtilmiştir.

Programın dili İngilizce olup katılım ücretsizdir. Öğrenciler, start-up’lar, girişimciler ve girişimci olmak isteyen herkes uluslararası girişimcilik günlerine davet edilmektedir.

Program hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için aşağıda belirtilen bağlantı adresine tıklayabilirsiniz.,

Link :  https://2go.iccwbo.org/catalog/product/view/id/1017/s/icc-coe-istanbul-icc-turkey-tobb-etu-entrepreneurship-days/category/140/

Bilginize sunarız.


Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası