News  »  KOSGEB Bilgilendirme Toplantısı
17 Ocak 2022-
Sayın Üyemiz,
Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3 Ocak 2022 tarihinde KOSGEB destekli Mikro ve Küçük İşletmelere (MKİ) Hızlı Destek Programı’nın 3. Fazı’nın yürürlüğe girdiği duyurulmuştur. Destek kapsamında; Covid-19 salgınından etkilenen mikro işletmelere, yeni istihdam edecekleri 2 personele kadar, küçük işletmelere ise yeni istihdam edecekleri 5 personele kadar; personel başına 100.000 TL faizsiz, teminatsız ve 2 yıl sonra geri ödemeli kredi verilecektir.
    Söz konusu destek programının detayları ile ilgili üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla, 19 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’te, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda, KOSGEB Manisa İl Müdürü Oğuz Kılınç'ın katılımıyla,  “KOSGEB – Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecektir.
    Katılımın ücretsiz olup tüm üyelerimize açıktır.
    ÖNEMLİ NOT: Firmaların destek kapsamına girip girmediklerini tespit edebilmeleri için https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/detay/7579/proje-ozeti bağlantısında yer alan program detaylarını toplantı öncesinde gözden geçirmeleri ve NACE Faaliyet kodlarının destek kapsamında olup olmadığını kontrol etmeleri önerilmektedir.
Tarih : 19 Ocak 2022 – Çarşamba
Saat  : 14.00
Yer    : Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası – 2. Kat Meclis Toplantı Salonu