News  »  Online Export Akademi Programı Hakkında
03 Ekim 2020 Salı
Sayın Üyemiz,
T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde kadın ve genç girişimcilere ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, onların bu desteklerimizden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek, ihracat destekleri anlamında yeni ihtiyaçlar ile kadın ve genç girişimcilerin rekabet avantajı sağlayabilecekleri sektörleri tespit etmek, bu sayede de uluslararası rekabetçiliklerini ve e-ihracattan aldıkları payı artırabilmek, bu amaçla eğitimler vermek misyonu ile “Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı" oluşturulmuştur. Böylelikle kadın ve genç girişimcilerimize daha hızlı ve etkin hizmet verilmesi hedeflenmektedir.
İhracat Genel Müdürlüğü'nce yürütülen bu çalışmalar kapsamında, ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliği içinde "Export Akademi - Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı " oluşturulmuştur, öte yandan, covid-19 virüsünün mevcut durumu da göz önüne alınarak söz konusu program nisan ayında elektronik ortama taşınmıştır.
Bu kapsamda bir sonraki Online Export Akademi Programı Türkiye çapında tüm KOBİ'lerimize yönelik olarak 5 Kasım 2020 tarihinde saat 09:30’da gerçekleştirilecektir. Program ücretsiz olup, başta kadın ve genç girişimciler olmak üzere herkesin katılımına açıktır.
Katılmak için Zoom programını indirmek gereklidir, zoom kullanma kılavuzu ve programa ilişkin ajanda ekte yer almaktadır. 
Toplantıya ilişkin gerekli bilgiler kayıt aşamasının ardından katılımcılara iletilecektir.
Kayıt için link; https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_x6v2AmhcTIaR-rRxEAMSHw 
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla,
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası