News  »  TURGUTLU TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

27 Temmuz 2021 - 

 Bölgenin ekonomik açıdan kalkınması adına önemli çalışmalar yürüten Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, yaptığı iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek Konya Ticaret Odası iştiraki olan Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ile eğitimde iş birliği protokolü imzaladı. İki kurum arasında imzalanan protokol kapsamında Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, birinci derece yakınlarına ve eşlerine %15 destek bursu sağlanacak.

KTO Karatay Üniversitesi, Pilotaj Bölümünden Tıp Fakültesine, Hukuk Fakültesinden Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümüne dek farklı alanlarda toplam 44 ön lisans ve lisans, 31 lisansüstü programı bünyesinde barındırmakta, bu programlarda yaklaşık 500’ü uluslararası olmak üzere 8.500 KTO Karataylı öğrenim görmektedir. KTO Karatay Üniversitesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı oda ve borsalara yönelik hayata geçirdiği “Ahilik Bursu” imkânıyla iş arayan değil, işte aranan ve kendi işini kuran mezunlar yetiştirmeyi amaçlıyor.

 Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine Eğitim Ayrıcalığı Sunuyor

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası yaptığı iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek, Türkiye’nin önemli üniversitelerinden KTO Karatay Üniversitesi ile eğitimde iş birliği protokolü imzaladı. KTO Karatay Üniversitesi ile imzalanan protokol kapsamında Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, birinci derece yakınlarına ve eşlerine, üniversitenin lisans veya ön lisans programlarına kayıt yaptırmaları hâlinde, %15 oranında indirim ve 10 eşit taksitte ödeme imkânı sağlanacak.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın önümüzdeki dönemlerde de Türkiye’nin önemli kurumlarıyla iş birlikleri devam edecek.