News  »  BEST For Energy Projesi Kapsamında Düzenlenecek ?Ulusal ve Uluslararası Ar-Ge Hibe/Destek Programları? Konulu 6. Eğitim Hakkında
02 Haziran 2022 -

Sayın Üyemiz,

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ve Enerji Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ENSİA) ortaklığında yürütülen BEST For Energy Projesi çerçevesinde Odamıza iletilen yazıda, Proje kapsamında gerçekleştirilen analizler sonucunda, firmaların kapasitelerinin geliştirilmesi ve uluslararası rekabet gücünün artırılması için kapsamlı bir eğitim programının tasarlandığı bilgisi paylaşılmaktadır.

E-postada, eğitim programı kapsamında gerçekleştirilecek “Ulusal ve Uluslararası Ar-Ge Hibe/Destek Programları” konulu 6. Eğitimin, 14 Haziran 2022 tarihinde 09:30 – 16:30 saatleri arasında Wyndham Grand İzmir Özdilek Otel’de, eğitmenler Sn. Oktay Öztürk ve Selçuk Uğurlu tarafından verileceği belirtilmektedir.

Öğleden sonraki kahve arası bölümünde katılımcıların iş ilişkilerinin geliştirilmesine ve yeni projelerin oluşturulmasına yönelik “Hızlı Tanışma” oturumunun organize edileceği eğitim sonunda tüm katılımcılara dijital katılım sertifikası verileceği ifade edilmektedir.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek eğitimin programı, eğitmen özgeçmişi ve başvuru formu için https://www.bestforenergy.org/egitim-6-i-1951 linkini ziyaret edebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.


Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası