HABERLER  »  TOBB GENEL KURULUNDA GENEL KURUL DELEGEMİZ AHMET ORHAN HİZMET ŞEREF BELGESİ ALDI.

TOBB GENEL KURULUNDA GENEL KURUL DELEGEMİZ AHMET ORHAN HİZMET ŞEREF BELGESİ ALDI.

04.05.2015-  TOBB bünyesinde 10,20, 30 ve 40 yılını dolduran genel kurul delegelerine  Hizmet Şeref Belgesi verildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, Hizmet Şeref Belgesi'ne layık görülen üyelere ilişkin, "Kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın değerini öğrettiler, dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler" TOBB camiası olarak birlik, beraberlik ve vefaya büyük önem verdiklerini söyledi. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlığı döneminde TOBB camiasıyla istişareye büyük önem verdiğini dile getiren Hisarcıklıoğlu, "Farklı ortamlarda defalarca bizlerle bir araya geldiniz. Başbakanlığınız süresi boyunca TOBB genel kurullarının tamamında bizimle oldunuz. Bizi asla yalnız bırakmadınız. İlk kez Cumhurbaşkanı olarak sizleri ağırlıyoruz. Camiamıza verdiğiniz destekten dolayı size gönül dolusu şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduran üyelere Hizmet Şeref Belgeleri ve plaketlerini verdi. 
TOBB Genel Kurul Delegesi Ahmet Orhan hizmet şeref belgesini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘Genel Kurul Delegemiz Sayın Ahmet Orhan kardeşimiz bugüne kadar odamıza yapmış olduğu hizmetler nedeni ile hizmet şeref belgesi alarak, bizleri onurlandırdılar. Kendilerini tebrik ediyor, genel kurul delegesi olarak odamıza yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum’ dedi.

Ahmet Orhan, ‘Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası genel kurul delegesi olarak 10 yıldır yaptığım görev nedeni ile verilen hizmet şeref belgesi, şahsımı ve şahsım nezdinde odamızı onurlandırmıştır. Belgenin Cumhurbaşkanımızın katıldığı programda cumhurbaşkanımız tarafından şahsımıza iletilmesi de ayrıca onur vericidir’ dedi 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası