HABERLER  »  2024 YEREL SEÇİMLERİ ÜLKEMİZE,MİLLETİMİZE VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

2024 YEREL SEÇİMLERİ ÜLKEMİZE,MİLLETİMİZE VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

02 Nisan 2024 -
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri tamamlandı. Sonuçları ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlı olsun. Öncelikle, sandığa gidip oyunu kullanan, ülkemizin geleceğine ve demokrasiye sahip çıkan herkese teşekkür ediyoruz. Seçilen Belediye Başkanlarını, Belediye meclis üyelerini ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum.
Şimdi siyasi görüşümüz ne olursa olsun, milletimizin kararına saygı duyup, 86 milyon el birliği, akıl birliği ile aydınlık geleceğimize birlik ve beraberlik içinde yürüme zamanıdır. Ekonomide atılacak çok adım, yapılacak çok iş var. Bu vesile ile Manisa Büyük Şehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Sayın Ferdi Zeyrek, Turgutlu Belediye başkanlığına Seçilen Sayın Çetin AKIN başta olmak üzere il ve ilçe belediye meclis üyelerimizi ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçemize katkı sağlayacak her projede daha öncesinde olduğu gibi bugünde paydaş olacağımızı bir kez daha belirtmek isterim. Zaman artık 86 milyon el birliği, akıl birliği ile Daha mutlu, daha müreffeh Türkiye için çalışma zamandır.