HABERLER  »  ODAMIZDAN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE KİTAP DESTEĞİ

ODAMIZDAN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE KİTAP DESTEĞİ

05.02.2018 - Odamız sponsorluğunda  ‘Nezaket Ülkesinde Bir Gün'  isimli 150 kitap Turgutlu Mehmet Akif Ortaokulu’nda düzenlenen etkinlikle öğrencilere imzalanarak dağıtıldı.

Turgutlulu yazar Rahmi Çapkıner, Mehmet Akif Ortaokul öğrencilerine son kitabını imzaladı.

Çapkıner: "Çocuklarımızı, milli ve insani değerlerimizi karşı getireceğiz. Sevginin saygının merhametli ve onurlu yaşamın değerlerini hissettirmeye çalışacağız.” diye konuştu

İmza töreninde ‘Nezaket Ülkesinde Bir Gün ‘ isimli kitabın yazarı Rahmi Çapkıner, Mehmet Akif  Ortaokul Müdürü Halil Işık, Okul idarecileri, Turgutlu Ticaret Ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nevzat Avcı hazır bulundu. Son yazdığı kitabını imzalayarak dağıtan Çapkıner: "Ben de emekli bir öğretmenim. Dedelerimizin  ve ninelerimizin nasihatlarından yoksun oluşumuz, nasihat geleneğimizin sıhhatli bir sürdürülememesinden gördüğüm bu eksikliği Korkut Ata’mızı güncelleştirerek gidermeye denedik." dedi.

Çapkıner: "Çocuklarımızı, milli ve insani değerlerimizi  karşı karşıya getireceğiz. Sevginin saygının merhametli ve onurlu yaşamın değerlerini hissettirmeye çalışacağız.” diye konuştu.

Bugüne dek sponsorlar desteğinde 800 yakın kitabın öğrencilere dağıtıldığını ifade eden yazar Çapkıner,  okul salonunda öğrencilerinin isimlerini kitaplara imzalayarak verdi.

Okul Müdürü Halil Işık’ta bu etkinlikte emeği olan başta yazar Rahmi Çapkıner, ve Ticaret ve Sanayisi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’a teşekkür etti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası