HABERLER  »  ZAFER-İN OPERASYONU KOBİ EĞİTİMLERİ BİLGİLENDİRME VE FARKINDALIK ARTTIRMA TOPLANTISI YAPILACAKTIR

ZAFER-İN OPERASYONU KOBİ EĞİTİMLERİ BİLGİLENDİRME VE FARKINDALIK ARTTIRMA TOPLANTISI YAPILACAKTIR

25.11.2016 -  Ocak 2017’den itibaren KOBİ işveren ve çalışanlarına yönelik düzenlenecek eğitim programları hakkında 02.12.2016 tarihinde bilgilendirme toplantısı yapılacak olup, eğitim başvuruları alınacaktır.

Zafer Kalkınma Ajansı’nın Operasyon Faydalanıcısı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı’nın Sözleşme Makamı olduğu Zafer-İN Operasyonu kapsamında, Ocak-Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek KOBİ Eğitimleri hakkında Bilgilendirme ve Farkındalık Arttırma Toplantıları başlıyor. 

Bölge çapında düzenlenecek 17 Bilgilendirme Toplantısı’nda, Zafer-İn Operasyonu Teknik Destek Ekibi, eğitim programlarını KOBİ işveren ve çalışanlarıyla paylaşacak ve katılımcılardan eğitim başvurularını alacak.

İşletmelerin, sektördeki değişim ve teknolojik gelişmeler nedeniyle farklılaşan taleplere uyum sağlayabilmesi için Bölge’de insan kaynaklarını güçlendirmeyi hedefleyen Yalın Üretim Programı, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Programı, Mesleki Beceri Geliştirme Programları’ndan oluşan Zafer-İN Operasyonu KOBİ Eğitimleri;  tecrübeli yerli ve yabancı uzmanlar tarafından ücretsiz verilecek.

Konu: ZAFER-İN Operasyonu Bilgilendirme Toplantısı
Tarih: 02.12.2016 - Cuma
Saat: 11.00 – 12.30
Yer: Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası