HABERLER  »  TUTSO GİRİŞİMCİLERİ EĞİTİME BAŞLADI

TUTSO GİRİŞİMCİLERİ EĞİTİME BAŞLADI

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının sekizincisini gerçekleştirdiği KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri 16.09.2013 tarihinde TUTSO Meclis Toplantı Salonunda başladı.
 Toplamda 74 kişinin başvuru yaptığı eğitimlere yapılan mülakat sonucu Girişimcilik potansiyeli olan  30 kişi KOSGEB  Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine katılmaya hak kazandı. 
 26.09.2013 tarihinde tamamlanacak eğitimde Girişimcilik niteliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş Planı kavramı ve öğeleri, İş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar,  iş Planı atölye çalışmaları yapılacaktır.
Eğitimi tamamlayan ve sertifikasını alan her katılımcı KOSGEB’in 30 bin hibe ve 70 bin geri ödemeli Girişimcilik desteğinden faydalanacaktır. 
 Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘bu yıl üçüncü kez bu eğitimleri düzenliyoruz. Bu eğitimle birlikte bu yıl toplamda 90 kişiye KOSGEB destekli iş yeri açma imkanı sunmak hem şehrimiz hem de ülkemizin ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır. Ülke ekonomisinin dinamiği olan girişimcilere desteğimiz dün olduğu gibi önümüzdeki günlerde de devam edecektir’  dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası