HABERLER  »  ODAMIZDA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ GÖZETİM TETKİKİ YAPILDI

ODAMIZDA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ GÖZETİM TETKİKİ YAPILDI

27.10.2015.- Odamız, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ‘TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi’çerçevesinde yapılan gözetim tetkiki başarıyla tamamladı.

Odamızın gözetim tetkiki Salı günü Türk Standartları Enstitüsünden  Toplam Kalite Yönetimi Bilim Uzmanı Gıda Mühendisi Tijen Küçükgökçe  tarafından gerçekleştirildi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimizin memnuniyetini yükseltmek ve şikâyetlerini en kısa süre içerisinde düzeltmek amacıyla başlattığımız TSE ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi gözetim tetkikimiz başarıyla tamamlandı. 

Konuyla ilgili olarak Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN; “ Odamız açısından üyelerimizin beklenti ve şikayetlerine kayıtsız kalmak gibi bir lüksümüz bulunmamaktadır. Üyelerimizin beklentilerinin kişiden kişiye değişmesi bu durumu kontrol etmeyi zorlaştırmakta ve sistematik bir yaklaşımı şart koşmaktadır. Geleneksel metotlarla üye beklentilerini karşılamaya çalışmak günümüzde artık yeterli olamamaktadır. Bu nedenle,  2014 sonunda aldığımız TS ISO 10002 belgesi ve onun standartlarına göre hizmet vermek bizler için çok önemlidir” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası