HABERLER  »  ODAMIZ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ODAMIZ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

02.07.2015- Odamız haziran ayı olağan meclis toplantısı perşembe akşamı Meclis Başkanı Yavuz Semizler başkanlığında gerçekleştirildi.

Kaya Magnesia Otel’de iftar yemeği eşliğinde yapılan haziran ayı toplantısına Kaymakam Nazmi Günlü, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Levent Türker, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Orcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez’in yanı sıra esnaf oda başkanları, meclis üyeleri katıldı.

Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından Meclis Başkanı Yavuz Semizler, ihracatta kullanılan yurtdışı dolaşım belgeleri satış ve onay ücretlerinin TOBB tarafından 1 TL olması gerektiğini belirterek oylamaya sundu, oybirliğiyle kabul edildi.

Yönetim kurulu izahatlarını açıklayan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü’nün Manavgat’a tayininin çıkmasıyla büyük üzüntü yaşadıklarını kaydetti. Aydın: “Kaymakamımız Nazmi Bey Turgutlu’da görev yaptığı sürede bizim için içimizden biri oldu. Turgutlu için elini her taşın altına koymaya çalışan Günlü’yü Turgutlu’dan uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Kaymakamımızın gecikmiş bir Vali olduğunu düşünüyorum. Kendisine Manavgat’ta başarılar dileriz.” dedi.

Dilek ve temenniler bölümünün ardından veda konuşması yapan Kaymakam Nazmi Günlü: “Görev yaptığımız süre içinde pek çok kamu görevlisi arkadaşımızın veda organizasyonlarına katılıyoruz. Başkalarının veda yemeğinde birşeyler söylemek daha kolay. Kendi vedamızda birşeyler söylemek inanın çok zor. Turgutlu’da az zaman oldu, nerdeyse 6 yıla yaklaştık, 6 yıldır aranızdayım. Sizlerle birlikte hizmet yapmaya çalışıyoruz. Bu 6 yıl içerisinde göreve başladığımız ilk günlerde ticaret odamızın üyeleriyle, meclisleriyle, yönetimiyle tanıştık. Ticaret odasıyla ciddi bir mesai yaptık. Mesai arkadaşlarımızı dediğimiz sadece kamu görevlileri değil, çeşitli sivil toplum kuruluşları, oda başkanları da var. Ticaret odası da bunların en başında gelenlerden bir tanesi, pek çok projeyi birlikte yürüttük, pek çok projemizde desteklerini gördük. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah hep güzel vesilelerle aranızda olmayı Allah nasip etsin. Antalya’nın Manavgat İlçesinde bir dostunuzun, bir kardeşinizin olduğunu, orada size açık bir kapının olduğunu lütfen hiçbir zaman akıllarınızdan çıkartmayınız. Bize çok yardımcı oldunuz, çok hakkınız geçti. Hakkınızı helal ediniz. Bizden yana olmadığını biliyorsunuz, varsa bizden yana biz zaten helal ettik.” diye konuştu. 

Toplantıda ayrıca Halil Kale Fen Lisesi Müdürü Tahsin Bozkurt, okulla destekleri için Faruk Aydın ve Yavuz Semizler’e bir çiçek takdim etti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası