HABERLER  »  ODAMIZ, AHMETLİ MESLEK YÜKSEKOKULU İLE BİLİMSEL EĞİTİMSEL PROJE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜNÜ İMZALADI

ODAMIZ, AHMETLİ MESLEK YÜKSEKOKULU İLE BİLİMSEL EĞİTİMSEL PROJE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜNÜ İMZALADI

29.06.2015-  Celal Bayar Üniversitesi Ahmetli Meslek Yüksekokulu ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında, 29 Haziran 2015 tarihinde proje işbirliği protokolü imzalandı.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen imza törenine Ahmetli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Dilber, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Ahmetli Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İlham Yılmaz ve Ahmetli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sibel Aybarç Bursalıoğlu katıldı.

İmzalanan protokole göre, her iki kurumun da gelişen eğitimsel, bilimsel ve proje ihtiyaçlarını karşılamak için karşılıklı etkileşim halinde olmaları, ortak proje çalışmaları ve ilgili alanlar üzerinde işbirliği yapmaları, yayınlar ve elektronik bilgi transferlerinin düzenli olarak gerçekleştirilmesi amaçlandı. Protokolün amaçları ve maddelerini yönetmek konusunda Ahmetli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Kırlı ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Halil Aksoylu sorumlu koordinatör olarak görevlendirildi.

Protokol çerçevesinde gerçekleştirilecek olan ilk proje, “Turgutlu Sanayi ve Ticaret Odasına Kayıtlı KOBİ’lerde Çalışanların Mesleki Yeterlilik Analizi ve Nitelikli İşgücü Teminine Yönelik Çözüm Önerileri” olarak belirlendi. Proje  ekibinde ise yürütücü olarak Doç. Dr. Mustafa Kırlı,  danışman olarak Yrd. Doç. Dr. İlkay Dilber, araştırmacılar olarak da Yrd. Doç. Dr. Şule Kırkık, Yrd. Doç. Dr. Sibel Aybarç Bursalıoğlu ve Öğr. Gör. M. Yasir Altıntop yer aldı.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası