HABERLER  »  FİRDEVS GÜREL ÖZEL UYGULAMA MERKEZİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

FİRDEVS GÜREL ÖZEL UYGULAMA MERKEZİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Mart 2015- Firdevs Gürel Özel Uygulama Merkezi, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Odamızın verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Firdevs Gürel Özel Uygulama Merkezi müdürü İbrahim Çakmak, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının ve değerli başkanın kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu ve odanın imkânları doğrultusunda her zaman kendilerine destek olduklarını söyledi.

Firdevs Gürel Özel Uygulama Merkezinin çok özel bir yer olduğunu ve burada eğitim gören çocuklarımız çok özel çocuklar olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘Turgutlu Ticaret ve Sanayi odası olarak eğitime önem veriyoruz. Eğitim kalitesinin ilçemizde artması için gayret sarf ediyoruz bu nedenle Firdevs Gürel Özel Uygulama merkezinden gelen taleplere her zaman destek olmaya çalıştık ve bundan sonrada desteklerimiz devam edecektir’ dedi.

Firdevs Gürel Özel Uygulama Merkezi tarafından, yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın’a tablo takdim edildi.