HABERLER  »  5 YILDIZLI ODA KALİTE BELGEMİZİ YENİLEDİK

5 YILDIZLI ODA KALİTE BELGEMİZİ YENİLEDİK

03.02.2016 - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde, 11. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni düzenlendi. Törende yeni akredite olan oda ve borsalar ile akreditasyon belgelerini yenileyen oda ve borsalara belgeleri verildi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katılımıyla gerçekleşen törende Turgutlu  Ticaret ve Sanayi Odası , Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 'Akreditasyon Belge Yenileme Denetimleri'ni başarıyla geçerek, kalitesini bir kez daha tescilledi.

2012 yılında Akredite olan odalar ve borsalar arasında yer alan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası üç yıllık süre zarfında sistemi iyileştirmeye yönelik adımlar atarak Akreditasyon Sertifikasını yeniledi ve Akredite oda olarak TOBB’un 5 yıldızlı odaları arasındaki yerini korudu.

TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda  gerçekleşen Akreditasyon Sertifika Törenine katılan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, odanın 5 yıldızlı oda olduğunu gösteren akreditasyon sertifikasını TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı.

11. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni'nde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, sertifika alan oda ve borsaların sayısının 233'e yükseldiğini ve bununla iftihar ettiğini dile getirerek, "Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar seviyesine ulaşmış durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalarımız da minimum aynı seviyede hizmet veriyorlar. TOBB ailesi içindeki 365 oda ve borsanın 233'ü dünya standartları üstünde hizmet verdiklerinin en somut belgesi bu" diye konuştu.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “2012 yılında Akredite odalar arasında yer alan odamız, geçirdiği başarılı denetimle 5 yıldızlı oda unvanını korudu. Üyelerimize kaliteli hizmet vermek için çalışmalarımız devam ediyor. Hizmet standardımızı her geçen gün arttırmaya gayret ediyoruz. Bu doğrultuda üye memnuniyeti bizler için son derece önemli olmakla birlikte odamızın adına yakışır hizmetler üretiyoruz” dedi. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası