HABERLER  »  TUTSO MANİSA ALAY KOMUTANINI ZİYARET ETTİ.

TUTSO MANİSA ALAY KOMUTANINI ZİYARET ETTİ.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, ağustos ayında Kastamonu 5.Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı görevinden Manisa İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Mercanı makamında ziyaret etti.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Oda olarak il merkezimiz dahil olmak üzere bölgemizdeki önemli kurum ve kuruluşlarla birliktelik içinde çalıştıklarını dile getirdi.

Aydın, başta Manisa olmak üzere ülkemizin huzurunu sağlayan  askeri teşkilatımızın başında yeni göreve başlayan Albay Bülent Mercan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Albay Bülent Mercan, Manisa’da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.