HABERLER  »  TURGUTLU M.Y.O ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

TURGUTLU M.Y.O ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr Salim Şahin ve Müdür0 Yardımcısı Doç. Dr. Faruk Durmaz, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı ziyaret etti.
Aydın, Turgutlu’nun gelişmesinde önemli bir yere sahip olan Meslek Yüksek Okulunu Odamızda ağırlamış olmanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. İlçemizdeki sanayi gruplarının ihtiyacı olan kalifiyeli eleman ihtiyacını karşılamalarında kendilerine çok önemli bir görev düştüğünü ve bunu bugüne kadar en iyi şekilde yerine getirdiklerini dile getirdi. 
Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr Salim Şahin ise; ‘Bünyemizde 8 adet bölüm bulunmakla beraber temel sanayi gruplarını doğrudan ilgilendiren İnşaat, Makine ve Metal Teknolojileri, Elektronik ve Otomasyon, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri, Elektrik ve Enerji Teknolojileri gibi bölümlerimizden mezun olan öğrencilerimiz Turgutlu işletmelerinin kalifiyeli eleman ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Yeni başlayacak eğitim-öğretim döneminde üniversite-sanayi işbirliği ile yapılacak çalışmalar çerçevesinde sanayi sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak müfredat çalışmaları yapmak bizim en büyük hedefimizdir. Bu sayede değişen piyasa koşullarını yakalayıp yenilikçi çalışmalarla personel verimliliğini artırmayı düşünüyoruz’ dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası