HABERLER  »  Üye İhtiyaç Analiz Toplantıları 6 ve 13\'üncü Gruplarla Devam Etti

Üye İhtiyaç Analiz Toplantıları 6 ve 13\'üncü Gruplarla Devam Etti

22 Şubat 2024 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TUTSO), 'Üye İhtiyaç Analiz' toplantıları 6 ve 13'üncü meslek gruplarıyla devam etti.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerle bilgi alışverişinde bulunmak, istek ve şikayetlerini dinlemek amacıyla hayata geçirilen ‘Üye İhtiyaç Analiz’ toplantıları devam ediyor.
‘Üye İhtiyaç Analiz’ toplantıları kapsamında 6 ve 13'üncü meslek grupları ile TUTSO hizmet binasında bulunan Elit Restoranda, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ın başkanlığında kahvaltılı toplantı gerçekleştirildi.
Oda üyelerinin talep ve sorunlarını dinlemek ve TUTSO'nun 4 yıllık stratejik planını hazırlamak için toplantıların sürdüğünü belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, "Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odamız 15 meslek komitesi, 9 yönetim kurulu üyesi, 35 meclis üyesi, 81 meslek komitesi üyesi, 35 kadın girişimciler kurulu, 35 genç girişimciler kurulu üyesi ve konusunda uzman 8 personeli ile 3 bin 851 üyesiyle büyük bir ailedir. Bugün burada hizmet kalitemizi daha iyi hale getirmek, çıtayı biraz daha yukarı taşımak için toplantılarımızı sürdüyoruz. Sizlerin değerli görüşleri ile yapacağımız planlamanın gelecek çalışmalarımıza etkin bir şekilde yansıması sizlerin bu çalışmaya ancak etkin katılımlarınız ile mümkün olacaktır. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasını yönetirken temel felsefemiz 'Ben Yok Biz Varız' oldu. Yaptığımız çalışmalarda sizlerin görüş ve önerilerini ve taleplerini alarak çalışmalarımıza yön verdik. Üyelerimizin yapılacak olan bu toplantılara katılarak yaşadıkları sıkıntılar ile taleplerini iletmeleri bizler için oldukça önemli" dedi.
TUTSO Başkanı Faruk Aydın’ın konuşması sonrasında, Egeko Danışmanlık yönetici Caner Urhan'ın koordinasyonunda, grup üyelerinin sektörleriyle ilgili olarak yaşadıkları sıkıntılar ile istekleri konusunda çalışma yapıldı.