HABERLER  »  TUTSO\'nun Gönüllülerden Oluşan Uzman Ekibi Çalışmalarını Sürdürüyor

TUTSO\'nun Gönüllülerden Oluşan Uzman Ekibi Çalışmalarını Sürdürüyor

11 Şubat 2023
Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı tarafından görevlendirilen, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın 11 kişiden oluşan uzman ekibi deprem bölgelerinde hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor.
Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrasında Gaziantep, Adıyaman, Diyarbakır, Osmaniye, Şanlıurfa, Hatay, Adana, Malatya, Kilis ve Elazığ'da yaşanan hasar tespit çalışmaları için Salı günü bölgeye ulaşan TUTSO'nun gönüllülerden oluşan uzman ekibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
TUTSO Gönüllü Uzman ekibi, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı koorideli olarak görevlendirilen bölgelerde hangi binaların ne kadar zarar gördüğünü tespit edip, hangisine girilebileceği konusunda görüş sağlıyor.
Bölgede Turgutlu'dan, Mesut İçen (Yüksek İnşaat Mühendisi), Erdem Kirtaş (Yüksek İnşaat Mühendisi), Şerafettin Kaya (İnşaat Mühendisi), Selçuk Gürçam (İnşaat Mühendisi),Turgut Karademir (Elektrik Mühendisi),  Ali Kaan Seçilir (Mimar), Güzide İçen Kasap (Mimar),  Hakan Kaya (Teknik Personel), Mehmet Yağiz (Teknik Personel), Halil Kaya (TUTSO Meclis Üyesi Müteahhit), Ceyhun Şentüfekci (TUTSO Personeli, Teknik Personel) görevlerini sürdürüyor.